אפליקציית clock2go למוסדות החינוך
אכיפת פוליגונים בעמדות אבטחה
מתייצבים רק בהגעה לעמדה ומשדרגים את אמינות הדיווחים ברשות, עם בקרה נוספת על התייצבות המאבטחים.
כלי אכיפה נוסף לקב"ט מול חברת האבטחה, וחיסכון משמעותי בבקרות המפקחים מהשטח.
איך זה עובד?
- שלב ראשון: מוודאים תקינות של הפוליגונים במפה נכנסים למסך עמדות ולוחצים על האייקון בעמודת פוליגון. בשדה כתובת ניתן לחפש כתובת לשינוי. בשדה רדיוס ניתן לשנות את הרדיוס. כל שינוי למעלה יעדכן את המפה אוטומטית. לאחר השינויים לחצו שמור. ודאו שהכתובת מעודכנת תקיןם ומדויקת ככל האפשר לפני שמגדירים את האכיפה! ככלי בקרה נוסף, ניתן להיכנס לתפריט דיווחים - מסך חריגי מיקום, ולסנן את החברה והתאריכים הרצויים ולקבל את כל הדיווחים שבוצעו עד כה מחוץ לפוליגון.
- שלב שני: מגדירים את העמדות בהן רוצים לבצע אכיפה. נכנסים למסך עמדות ומסמנים V על העמדה המבוקשת, ניתן לבצע סימון מרובה של כל העמדות בסימון V. הסימון יגדיר את כל העמדות המוצגות בסינון המסך. למשל, סינון של חברת אבטחה מסויימת יגדיר את העמודות בחברה זו.
- שלב שלישי: אפליקציה במידה והמאבטח ידווח באפליקציה מחוץ לפוליגון של העמדה בה הוא בחר הוא יקבל את ההודעה הבאה: "שימו לב ניתן לדווח רק כאשר הינך נמצא באזור העבודה המוגדר לך. יש להגיע לאזור העבודה ולנסות לדווח שוב". רק כאשר המאבטח יתקרב לאזור הדיווח המוגדר במפה הוא יוכל להמשיך בדיווח.
אז מה עושים?
- נכנסים למסך עמדות ועוברים על תשתית העמדות ברשות להוספה או עריכה
- בודקים דיווחים במסך חריגי מיקום על מנת לאתר דיווחים לא תקינים לטיפול
- פונים למוקד התמיכה של ok2go לפתיחת ההרשאה במערכת לניהול אכיפת העמדות
- מעדכנים את חברות האבטחה והמפקחים בשינוי ונערכים לעדכון השטח
רוצים לחסוך מאות שקלים לעובד בחודש? השאירו פרטים!
קרא עוד: אפליקציית שעון הנוכחות Clock2go